no comments

Wanita Buat Laporan Polis Kerana Produk Kurus Tak Berkesan, Kini Dikutuk Hebat Netizen

Produk Kurus tak panas.png

Wanita Buat Laporan Polis Kerana Produk Kurus Tak Berkesan, Kini Dikutuk Hebat Netizen

Hanya kerana bengang dengan produk kurus yang didakwa tidak berkesan, seorang wanita bertindak membuat laporan polis di ibu Pejabat Daerah Dang Wangi. Wanita yang dikenali sebagai ‘Bella Nabela’ itu kemudiannya memuatnaik sebuah video tanda tidak puas hati.

Video berdurasi 1 minit 37 saat itu kini viral di media sosial Facebook. Tindakannya itu menerima pelbagai respon daripada netizen.

” The reason why i hate malay product! Now i dah buat report police! Puas Hati i! Bullshitnya Malay Product! Malay product sucks! – katanya.

” I dah pakai sekali, memang langsung tak rasa panas. i dah minta penjelasan dari ejen jualannya yang bernama Wanie. Namun dia menjelaskan bahawa produk yang dijualnya itu memang tak panas.

Secara tak logik produk slimming memang tidak berfungsi untuk bakar membakar lemak? “Inilah produk melayu, sebab itu i tak suka beli produk melayu. Sebelum ini memang tak pernah cuba produk-produk melayu.”

“I bukannya tak ada duit nak buat slimming treatment setakat RM10,000..apalah sangat bagi i kan? Tapi disebabkan i nak try produk melayu, namun sentiasa menghampakan i.”

Namun, lihat komen-komen dari netizen. Aduh, pedih! Harap keadilan berpihak kepada wanita ini! Haha!

Komen Kritikan.png

Reply