no comments

Tergamaknya Anak Puk0l, Seret, Pij@k Kep@la Ibu Sendiri Hanya Kerana…

Se0rang an@k tergam@k menampar, memuk0l, mengheret dan mengugut ibu kandungnya sendir! hanya kerana permintaannya t!dak ditunaikan. Lelaki berumur 28 tahun inI bagaimanapun telah ditahan pihak pol!s.

Suspek yang juga pen4gih d@d@h dipercayai meng@muk selepas permintaannya dibelikan motosikal baharu tidak dipenuhi ibunya yang telah berusia 56 tahun.

Suspek kemudiannya bertindak kurang aj@r dengan menampar ibunya yang bekerja sebagai pereka dalaman berkali-kali, selain mangsa turut d!ugut, dipuk0l dan diseret di lantai oleh anaknya sendiri.

Ketua P0lis Daerah Kangar, Superintendan Wari Kiew, berkata ibunya itu kemudian bertindak membuat lap0ran sebelum suspek dit4han di kawasan sekitar daerah ini semalam.

“Si@satan awal mendapati suspek yang tidak bekerja datang berjumpa ibunya dan meminta sejumlah wang bagi membeli motosikal baru.

“M@ngsa bagaimanapun memaklumkan tidak memiliki wang menyebabkan suspek menuduh mangsa berbohong dan bertindak menamp@r muka dan memukulny4 pada bahagian kepal4, kaki dan tangan,” katanya.

Difahamkan, suspek turut mengugut m4ngsa apabila mengeluarkan perkataan ‘m4mpus hang’ selepas memuk0l mangsa berulang kali.

Wari berkata, mangsa kemudian mendapat rawatan di hospital dan lap0ran perubatan mengesahkan wanita terbabit mengalami keceder44n akibat perbuatan anaknya.

 

“Mangsa tidak mengalami keceder@an serius, namun masih tr@uma dan ketakutan akibat kejadian d!pukul suspek yang juga pen4gih dad@h.

“Suspek direman empat hari bermula hari ini, mengikut Seksyen 323/506 Kanun Keseksaan kerana memuk0l, menumb0k dan mengugvt mangsa,” katanya.

Kejadian itu berlaku kira-kira jam 5 pet@ng di sebuah rumah di Jalan Kaki Bukit di K@ngar pada sabtu lalu.

Reply