no comments

Tergamaknya Anak Puk0l, Seret, [email protected] [email protected] Ibu Sendiri Hanya Kerana…

Se0rang [email protected] [email protected] menampar, memuk0l, mengheret dan mengugut ibu kandungnya sendir! hanya kerana permintaannya t!dak ditunaikan. Lelaki berumur 28 tahun inI bagaimanapun telah ditahan pihak pol!s.

Suspek yang juga pen4gih [email protected]@h dipercayai [email protected] selepas permintaannya dibelikan motosikal baharu tidak dipenuhi ibunya yang telah berusia 56 tahun.

Suspek kemudiannya bertindak kurang [email protected] dengan menampar ibunya yang bekerja sebagai pereka dalaman berkali-kali, selain mangsa turut d!ugut, dipuk0l dan diseret di lantai oleh anaknya sendiri.

Ketua P0lis Daerah Kangar, Superintendan Wari Kiew, berkata ibunya itu kemudian bertindak membuat lap0ran sebelum suspek dit4han di kawasan sekitar daerah ini semalam.

[email protected] awal mendapati suspek yang tidak bekerja datang berjumpa ibunya dan meminta sejumlah wang bagi membeli motosikal baru.

[email protected] bagaimanapun memaklumkan tidak memiliki wang menyebabkan suspek menuduh mangsa berbohong dan bertindak [email protected] muka dan memukulny4 pada bahagian kepal4, kaki dan tangan,” katanya.

Difahamkan, suspek turut mengugut m4ngsa apabila mengeluarkan perkataan ‘m4mpus hang’ selepas memuk0l mangsa berulang kali.

Wari berkata, mangsa kemudian mendapat rawatan di hospital dan lap0ran perubatan mengesahkan wanita terbabit mengalami keceder44n akibat perbuatan anaknya.

 

“Mangsa tidak mengalami [email protected] serius, namun masih [email protected] dan ketakutan akibat kejadian d!pukul suspek yang juga pen4gih [email protected]

“Suspek direman empat hari bermula hari ini, mengikut Seksyen 323/506 Kanun Keseksaan kerana memuk0l, menumb0k dan mengugvt mangsa,” katanya.

Kejadian itu berlaku kira-kira jam 5 [email protected] di sebuah rumah di Jalan Kaki Bukit di [email protected] pada sabtu lalu.

Reply

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close