no comments

TEH DAUN DURIAN BELANDA, MINUMAN MENAKJUBKAN!

Durian Belanda.jpg

TEH DAUN DURIAN BELANDA, MINUMAN MENAKJUBKAN!

Durian Belanda (Graviola) adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10 ribu kali lebih kuat daripada kaedah terapi. Tapi kenapa kita tidak tahu?

Khasiat dari buah durian belanda ini memberikan kesan anti tumor / kanser yang sangat kuat, dan terbukti secara perubatan menyembuhkan segala jenis kanser. Selain menyembuhkan kanser, buah ini juga berfungsi sebagai anti bakteria, anti fungus , berkesan melawan berbagai jenis parasit dan cacing, menurunkan tekanan darah tinggi, Diabetes, Arthritis, penyakit saraf dan lain-lain penyakit berkaitan Inflammatory.

Institut Sains Kesihatan di Amerika telah membongkar rahsia buah ajaib ini. Fakta yang membingungkankan adalah: Jauh di pedalaman hutan Amazon, tumbuh ‘pohon ajaib’, yang akan merubah cara berfikir anda, doktor anda, dan dunia mengenai proses penyembuhan kanser dan harapan untuk bertahan hidup.

Pohon ajaib ini memberikan manfaat bukan sahaja pada buahnya, malah juga daunnya. Daun pohon durian belanda dijadikan teh bagi membunuh sel kanser!

Anda perlukan 40 helai daun Durian Belanda dan 1 liter air.
Pilih daun yang matang tetapi tidak terlalu tua. Keringkan secara Air Dry… JANGAN keringkan di bawah sinar mentari atau menggunakan oven kerana haba keterlaluan akan merosakkan zat penting yang terkandung di dalam daun. Air Dry bermaksud keringkan secara semulajadi tanpa haba.
Ini akan memekatkan zat-zat di dalam daun-daun tersebut.

Kaedah Penyediaan:
1. Didihkan air.
2. Sebaik sahaja air mendidih, masukkan daun-daun dan kecilkan api.
3. Biarkan ia merenih selama 20 minit. Warna air akan berubah menjadi seperti air teh.
4. Sejukkan sebelum diminum.

Teh Durian Belanda ini perlu diminum selama 30 hari, 3 kali sehari, segelas sebelum makan.
Ia senang dihadam ketika perut kosong.

Setelah cukup 30 hari, sila berjumpa dengan doktor anda dan periksa penyakit anda.
Jika masih ada, teruskan pengambilan teh ini secara segelas sehari, 30 minit sebelum makan, 5 hari seminggu. 2 hari rehat.

Jika simptom penyakit hilang sebelum 30 hari pengambilan, teruskan pengambilan teh sehingga cukup tempoh 30 hari untuk memastikan tiada lagi sel-sel penyakit.

**Jangan campur dengan ubatan yang lain
**Jangan melebihi dos yang dicadangkan.

(Semoga bermanfaat)

Reply