no comments

“Tak Pernah Berubah..” -Ini Wajah Terkini “Olivia”, Dari Sinetron Bawang Merah Bawang Putih

Siapa pernah menonton siri sinetron Bawang Merah Bawang Putih masa kecil dahulu mesti ingat dengan salah seorang watak kanak-kanak ini. Siapa sangka, kanak-kanak kecil yang memegang watak olivia kini sudah semakin dewasa.

Ramai yang terkejut dengan penampilannya yang terkini, dulu masih kanak-kanak, sekarang bukan main jelita lagi..

Sinetr0n Indonesia yang kami rasa pernah dit0nton oleh ramai nɛtizen.. Iaitu sinetr0n bertajuk ‘Bawἀng Mɛrah, Bawang Putih’.. Kami cuma nak imbἀs kisah lama, semua ingat lagi kan pada watak-wἀtak dalam sinetr0n tu?

Ingat lagi tak dengan watak kanak-kἀnak iaitu yang bernama Olivia? Waktu kɛcil-kecil budak ni memang c0mel, dah besar semestinya extra c0mel.. Nak dijadikan cerita beberapa kɛping gambar Olivia yang dah besar telah virἀl di mɛdia s0sial.

Memang tak dinafikan Olivia bila dah besar sangat cἀntik. Mukanya yang semasa kecilnya cantik masih tidak berubah walaupun sudah besar. Malah, ia nampak semakin cantik dan matang.

Kami berharap Olivia ni membɛsar menjadi anak yang baik. Semoga dia dapat teruskan dengan bidang yang dia ceburi selama ini.

Nama lakonan di dalam Bawang Merah dan Bawang Putih memang dikenali dengan nama Olivia namun, nama sebenarnya adalah Marsha Aruan.

Semoga Marsha Aruan akan terus berjaya dalam kerjaya seni yang diceburi, pengalaman lalu dalam sinetron yang pernah popular semasa zaman kita kecil dulu boleh dijadikan sebagai “benchmark’ untuk Marsha menghasilkan lakonan yang lebih hebat selepas ini.

Reply