no comments

Sudah 3 Kali Bersuami, Datuk Seri Vida Bercerai lagi?

Sudah 3 Kali Bersuami, Datuk Seri Vida Bercerai lagi?

Jutawan terkenal, Datuk Seri Vida, memilih untuk tidak mengulas lanjut tentang berita dirinya dan suami, Fairuz Ahmad Zainuddin, sudah berpisah (cerai).

Lapor, BHarian, usahawan selebriti itu berkata, beliau memilih untuk tidak membuat sebarang komen buat waktu ini atas beberapa alasan peribadi.

“Saya belum mahu membuat sebarang kenyataan berhubung perkara itu. InsyaAllah sampai masa nanti, saya akan maklumkan kepada semua.

“Syukur kerana saya bahagia bersama anak-anak dan sayang-sayang (peminat) saya yang sentiasa berada di sisi,” katanya kepada BH Online ketika ditemui pada festival jualan Mood Republik, di sini.

Vida atau nama sebenarnya Hasmizah Othman, 46, turut hadir pada acara berkenaan bersama anak-anaknya, tanpa kehadiran suami yang sebelum ini sentiasa di sisi.

 

Khabar mengenai keruntuhan rumah tangga pengusaha produk kecantikan ini mula bertebaran sejak dua minggu lalu.

Vida berkata, beliau enggan terlalu memikir perkara itu dan kini sibuk memberikan tumpuan kepada perniagaan, termasuk perancangan memiliki saluran televisyen sendiri tidak lama lagi.

“Saya juga mahu menghasilkan lagu nyanyian saya untuk peminat tersayang.

“Selain itu, saya akan membuka sebuah kedai aksesori berlian di sebuah pusat beli-belah terkemuka di ibu kota, bersebelahan butik jenama mewah,” katanya.

Vida bernikah dengan Fairuz pada Januari 2014, yang juga perkahwinan ketiga wanita itu.

BHarian Online

Reply