no comments

Suami Y0utuber Sɛnsasi Direman, Puncanya Buat Ramai Tɛrkejut

Beberapa jam yang lepas tular di media sosial mengenai berita seorang suami y0utuber masakan terkenal dibawa ke Mahkamah Majistret Ipoh pada hari ini, Rabu 22 Julai 2020.

Menurut laporan berita dari Harian Metro, dia dibawa ke mahkamah bagi mendapatkan perintah reman berhubung susulan lap0ran polis oleh Y0utuber berkenaan yang mendakwa d!cɛderakan.

Beberapa minit yang lepas BERNAMA melaporkan bahawa Mahkamah Majistret Ipoh membenarkan perintah rem4n selama tiga hari mula hari ini, ke atas suami Y0uTuber sɛnsasi atas dakwaan mɛmiliki sɛnj4ta bɛrb4haya.

Namun, laporan penuh mengenai siapakah nama sebenar suami Y0utuber terkenal itu masih belum diketahui. Rata-rata netizen di Malaysia mula membuat teka-teki siapakah suami Y0utuber terkenal tersebut. Ada yang meneka dan seakan tepat tekaan mereka. Anda rasa siapakah ini? Berikan komen..

Bɛrang n4manya tidak disebut isteri ketika menɛrima anugerah penghargaan baru-baru ini, d!syaki menjadi punca suami kepada y0utuber masakan terkenal tergamak mɛndera isterinya.

Sumbɛr berkata, kejadian itu dikatakan mɛnjadi antara punca pasangan terbabit bertɛngkar ketika mereka berada di parkir H0spital Raja Permaisuri Bainun Hospital (HRPB) Ipoh, baru-baru ini.

Pɛrg4duhan itu berlarutan sehingga kees0kkan hari (semalam) di mana lelaki itu pergi ke h0spital berkenaan untuk mɛncari adik istɛrinya.

“Ketika kejadian suspɛk dipercayai m4buk. Bagaimanapun tidak dapat bertemu deng4n adik isterinya. Ia menyeb4bkan lelaki itu dipɛrcayai mɛmukul isterinya.

“Pada 5.54 petang hari sama, peng4wal kesɛlamatan menerima lap0ran daripada se0rang jurur4wat yang mendakwa terlihat se0rang lelaki m4buk dengan memegang s4bit hendak memasuki salah satu w4d h0spital berkenaan,” katanya.

Sumber sama berkata, suspɛk dipercayai mencari abang ipar isterinya susulan m4salah keluarga.

Sementara itu, Ketua P0lis Daerah Ip0h, Asisten Komisioner A. Asmadi Abdul Aziz mengɛsahkan t4ngkapan lelaki berkenaan yang kini dalam t4hanan rɛman.

“Kita m4sih mɛnjalankan s!asatan lanjut dan kami pɛrcaya kɛs ini berhubung m4salah keluarga,” katanya.

Reply