no comments

“R4mai W4nita M4t Saleh Cuba Dek4ti S@ya, Tapi…” – Wak Doy0k

Ser!ng diaju s0alan mengenai bilakah hendak menamatkan zaman buj4ng, pelak0n dan ikon fesyen terkenal, Wak Doyok mendedahkan di@ tid@k mahu terburu-buru untuk mendirikan rumah t4ngga.

Wak D0y0k memberitahu dia kini masih dalam proses mencari pasangan yang sesuai dan mengakui r4mai wanita mat saleh cuba mendekati dirinya. Wow!

“Bu@t m4sa sekarang saya belum ada calon lagi dan mahu fokus pada perniagaan terlebih dahulu. Tak n4k terburu-buru untuk kahwin.

“R4mai juga wanita mat saleh cuba mendekati saya tapi kita ada bat4san. Ibu saya lebih suka wanita mel@yu, cuma mereka yang tak min4t saya.

“S@ya tidak mencari tapi kalau jumpa yang okey, jalan saja. Ibu pun ada t0l0ng carikan juga,” – jelas Wak Doyok

Menurut beliau, di4 mahu bakal isterinya p4ndai mem@sak dan sudah semestinya memilik w@jah yang cantik.

“Mest!lah kita nak yang cant!k tetapi yang paling penting dia boleh masak sebab saya tak suka makan di luar.

“Selain itu, di4 kena jaga dan terima saya seadanya… itu pun sudah mencukupi. Kalau boleh, s4ya tak nak isteri yang aktif dalam laman sosial,” – Wak Doyok.

Di4 juga berharap p4sangannya itu nanti bukan seorang yang gemar melayari laman sosial serta menjadi terkenal.

Wah, tak sangka ya walaupun Wak Doyok ni terkenal seantero dunia tapi masih memilih citarasa tempatan sebagai calon isterinya. Agak-agak ada ke gadis melayu yang nak dengan Wak Doyok ni? Tipulah kalau tak ada ya. Muka hansem, bekerjaya dan berjaya. Takkanlah takde orang yang minat.

Reply