no comments

Perhatian! Lelaki Kelakar dan Buncit, Atikah Suhaime Cari Ni

Atikah Suhaime atau nama sebenarnya Nur Atikah Mohd Suhaime merupakan seorang pelakon kelahiran Singapura yang aktif berlakon di Malaysia ketika ini.

Menyingkap kisah Atikah Suhaime sebelum ini, dia pernah bertunang namun akhirnya putus dan tidak sempat untuk berkahwin.

Bekas pasangannya sebelum ini juga merupakan seorang artis.

Kini, Atikah Suhaime kembali aktif di laman sosial, lakonan dan modelling.

Baru-baru ini Atikah Suhaime mendedahkan sesuatu yang mengejutkan ramai lelaki-lelaki di luar sana. Atikah Suhaime dalam satu temubual di stesen radio terkenal mendedahkan ciri-ciri lelaki idamannya.

Tonton VIDEO KLIK SINI

“Saya mahukἀn lɛlaki yang kukuh. Saya tidak kisah bɛrapa umur dia kerana umur tidak mɛnunjukkan kɛmatangan sɛseorang.

“Saya pernἀh bɛrjumpa dengan sesɛorang yang bɛrumur 60 tahun, namun perangai kɛbudak-budakan.

“Lelaki itu mɛstilah lucu dan mɛmpunyai pɛrut yang buncit”, kata Atikah sambil kɛtawa.

Dalam perkembangan sama, Atikah Suhaime sebelum ini memuat naik video di akaun Instagram peribadinya memaparkan dia menjadi tetamu jemputan stesen radio Hot FM sekaligus mendedahkan ciri-ciri lelaki idaman.

Video itu menjadi perhatian terutamanya netizen lelaki apabila Atikah memberitahu dia impikan lelaki yang mempunyai kedudukan kewangan yang kukuh dan tidak kisah soal umur.

Jadi apa tunggu lagi. Lelaki buncit dan kelakar kat luar sana tu bolehlah mencuba nasib. Mana tahu ada jodoh dengan Atikah Suhaime.

Apa-apapun kami mendoakan supaya Atikah Suhaime dipermudahkan jodoh. Cepat-cepat kahwin dan ada ramai anak. Insyaallah.. Amin….

Reply