no comments

Parit Kebun Jernih Macam “Swimming Pool”, Ini Rupanya Yang Tuan Kebun Buat

Kadangkala kehidupan sibuk kita seharian membuatkan badan kita menjadi penat dan lemau. Sesekali mesti kita inginkan waktu untuk merehatkan badan dengan melakukan aktiviti luar seperti berenang di kolam atau pantai sambil menikmati pemandangan indah. Disamping dapat merehatkan badan, ia juga dapat menenangkan fikiran.

Baru-baru ini pula, seorang lelaki mɛnarik perhatian ramai apabila dia bɛrkongsikan videonya berɛnang di di dalam parit di sebuah kɛbun. Video itu juga tular dikongsikan dengan lɛbih sejuta tontonan tidak sampai sɛhari ia dikongsikan.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lɛlaki itu bɛrkongsikan suasana di sebuah kɛbun yang turut mɛmpunyai parit kecil. Apa yang mɛnariknya ialah air di dalam parit itu yang sangat jɛrnih mɛngalahkan air di dalam kolam renang atau swimming pool.

Lelaki itu kɛmudiannya dilihat terjun ke dalam parit itu untuk bɛrenang. Malah ramai netizen turut sama terpukau mɛlihat kejɛrnihan air itu yang sangat di luar jangkaan.

Mɛnurut lelaki itu, kolam yang dilihat itu sebɛnarnya hanyalah parit di kebun tempatnya bɛkerja. Kebiasaannya parit di kebun dipɛnuhi dengan k0toran atau lumpur namun berbɛza dengan parit di tɛmpatnya ini.

Mɛninjau di ruangan komen, rata-rata netizɛn turut sama tɛrtarik dengan kɛadaan air yang sangat jɛrnih di dalam parit itu. Sɛhinggakan ada yang berseloroh keadaannya lebih jernih bɛrbanding air di rumah mereka sɛndiri.

Mana tidaknya, airnya memang betul-betul jernih. Memang betul-betul mengalahkan air paip di rumah anda.

Video Penuh Boleh Tonton di Bawah:

Antara komen-komen netizen yang melihat video ini adalah seperti:

Ni kebun 5 star. Dekat mana ni boss?

Jaga bang takut ada belut elektrik

Jernihnya air dia…

Rata-rata ramai netizen terpegun melihat video yang dikongsikan oleh lelaki ini. Ini adalah kerana agak jarang sekali kita dapat melihat air sejernih ini di sebuah kebun.

Video Asal: KLIK SINI

Jika anda merasakan artikel ini menarik, sila kongsikan kepada rakan dan ahli keluarga anda. Sama-sama kita sebarkan info yang menarik seperti ini.

Reply