1 comments

Selalu Bermimpi Dengan 17 Mimpi Ini? Anda Diminta Dapatkan Rawatan Islam Segera!

Kata orang mimpi adalah mainan tidur. Ada mimpi yang kita ingat setelah terbangun. Ada pula mimpi yang terasa samar-samar.

Apabila kita bercakap soal mimpi, para ulama sebenarnya membahagikan kepada tiga bahagian, iaitu mimpi yang benar, mimpi mainan syaitan dengan tujuan untuk menakutkan atau menyedihkan anak Adam dan mimpi yang terkesan daripada kehidupan nyata dan realiti manusia sehingga dibawa ke dalam tidur.

Namun, tahukah anda.. jika anda kerap bermimpi seperti berikut;

1)Bermimpi main dengan budak kecil ,dukung budak kecil, diberi budak kecil, menyusukan budak kecil. 2)Kerap bermimpi terbang. 3)Kerap bermimpi jatuh tempat tinggi 4)Kerap mimpi binatang berbisa, mimpi binatang buas.
5)Kerap bermimpi org meninggal 6)Kerap bermimpi di kejar seseorang yang tak dikenali.7)Kerap mimpi rumah usang rumah lama.

 

8) Kerap mimpi sesat dalam hutan. 9)Kerap bermimpi di tengah-tengah lautan. 10)Kerap bermimpi Nenek tua,pakcik tua. 11)Kerap mimpi hendak di bunvh. 12)Kerap mimpi darah yang banyak. 13)Kerap bermimpi pasangan kita suami@isteri kahwin lain,mimpi pasangan kita curang 14)Kerap bermimpi orang datang bawa sesuatu barang untuk kita terima 15)Kerap bermimpi bersetubvh dengan orang yang kita tak kenali.. 16)Kerap bermimpi rindu sayang pada orang yang kita paling benci. 17)Kerap bermimpi bunuh diri..

Mimpi-mimpi diatas adalah yang kerap berlaku pada orang yang terkena gangguan makhluk halus gangguan saka keturunan!

Sesiapa yang kerap bermimpi seperti itu pasti selalu sakit belakang tengkuk, belikat bahu rasa berat, pinggang selalu sakit dan kepala juga kerap sakit. Manakala yang mengalami gangguan teruk akan mengalami masalah angin yang banyak di dalam badan. Sukar tidur malam, cepat beremosi pada pasangan yang rapat, rambut banyak gugur dan jadi bisa seluruh sendi tubuh..

Dinasihatkan jika anda mengalami banyak tanda-tanda seperti di atas untuk dapatkanlah rawatan Islam berhampiran. InsyaAllah, izin Allah pasti mereka dapat membantu anda.

One Response

  1. Bella

Reply