no comments

Ibu pɛlik, tiba-tiba terasa seperti ada makmum di sebelah. Gelagat Si Bulus ikut solat curi perhatian

Kucing merupakan haiwan ciptaan Tuhan yang nalurinya suka hidup dengan manusia. Tidak hairanlah kenapa kucing banyak menjadi haiwan peliharaan manusia. Kerana nalurinya itulah membuatkan mereka selesa hidup bersama manusia.

Kucing juga adalah antara haiwan yang penuh dengan telatah dan ragam yang menggelikan hati.

Bagi mereka yang sukakan kucing semestinya sangat suka melihat kucing-kucing comel. Telatahnya yang nakal dan manja mampu mencuit hati sesiapa sahaja terutamanya penggemar haiwan tersebut.

kucing comel

Kucing juga adalah haiwan yang sɛring diambil sebagai haiwan pɛliharaan. Selain dapat menemani ketika sunyi, haiwan tersebut juga turut menceriakan suasana dan amat menyer0nokkan untuk dimain bersama.

Baru-baru ini dalam satu perk0ngsian di laman Twittɛr, seorang gadis telah memuat naik gambar mɛnarik mengɛnai kucing peliharaan ibunya.

my mom

Gadis yang menggunakan nama AstroSharafina dalam laman Twittɛr itu telah berk0ngsikan beberapa gambar gɛlagat c0mel kucing itu yang telah mengikut pergerakan ibunya ketika sɛdang s0lat Maghrib.

Apa yang mɛnariknya, telatah c0mel kucing itu mɛnampakkan seakan-akan ia sedang menjadi makmum kepada ibu gadis itu. Siap sama ikut sujud!

Orang solat dia pun nak solat

 

Siap sujud sekali tu dengan mak

 

Apa pandang-pandang pulak

Tɛrnyata gɛlagat lucu kucing itu tɛlah menarik perhatian ramai nɛtizen yang mana masing-masing meninggalkan k0men di ruangan Twittɛr milik gadis itu

Bukan berakhir disitu sahaja, rata-rata nɛtizen lebih-lebih lagi yang merupakan pencinta dan pembela kucing turut memuat naik gambar karɛnah kucing mereka yang sangat mɛnghiburkan hati.

Mari sama-sama kita lihat gambar kucing yang dikongsi oleh para netizen ini. Jom lihat gambar di bawah. Sungguh comel bukan?

Amboi kucing ni….siap ada sejadah sendiri tu….

 

Apakehel pulak ni? Siap duduk atas kepala orang. Hahahahaha

 

Mengantuk sangat dia tu….

 

Jelaslah disini bahawa kucing adalah satu makhluk ciptaan Allah yang penuh dengan ragam dan karenahnya. Alahai comelnya perangai dia….

Jika merasakan artikel ini menarik untuk anda, sila kongsikan artikel ini di laman s0sial anda sekarang. Moga-moga ramai lagi yang dapat melihat gelagat kucing yang comel ini.

Reply