no comments

Gadis Ini Lakar Rupa Hantu Yang Pernah Dilihatnya

Gadis Ini Lakar Rupa Hantu Yang Pernah Dilihatnya.jpg

Seorang gadis, yang menggunakan nama Twitter @amalinaahmd, telah melakar rupa hantu-hantu yang dikatakan pernah dilihat olehnya.

Lebih menyeramkan, apabila gadis tersebut menyertakan bersama kisah-kisah tentang hantu-hantu tersebut.

Kesemua lakaran tersebut dimuat naik oleh @amalinaahmd di laman Twitternya.

@amalinaahmd memulakan kisah lakaran itu dengan memuat naik keseluruhan gambar lakaran itu dengan kapsyen “Antara hantu mel selalu nampak”

CWmXUpZVEAAGWCc (1).jpg

Dia kemudiannya menceritakan mengenai lakaran satu makhluk berkepala botak dengan berkata : “Yang mel pernah cerita intai dari bilik kosong kat asrama, gini lah rupa dia.”

CWmXtQYUkAIGTcC.jpg

Kemudian @amalinaahmd menyambung dengan menceritakan tentang satu makhluk yang menyerupai seorang kanak-kanak lelaki. Menurut @amalinaahmd, kanak-kanak itu selalu mengikutinya ketika dia mengambil peperiksaan akhir.

“Hantu budak yang pernah ikut mel balik bilik masa mel final ritu. Mel tak takut sebab budak baik. “.

“Oh ye semalam dia datang kat bilik. Ju-on tu. Tah kenapa dia datang tah  rindu lah tu”, tulisnya.

CWmYKWWUsAAvjl4.jpg

Kemudian, @amalinaahmd menceritakan pula tentang cempaka. Ketika ditanya oleh seorang pengguna Twitter yang lain siapakah cempaka, @amalinaahmd berkata cempaka adalah kawannya.

“This is cempaka look a like. ”

“Cempaka. Dia dah tua dah sekarang ni. Tu yang last mel nampak lah. Pakaian serba kuning”

CWmYRXIU4AAhjuf.jpg

Dan menceritakan tentang lakaran terakhirnya, @amalinaahmd menulis :

“Dua ni selalu nampak kat asrama kosong and kat rumah kat tepi jalan every where.

“Mel pernah nampak pontianak kat asrama kat ikbn wakaf tapai. Hahaha berterbangan. Mujur tak dengar dia mengilai.

“Besok tu demam”, tulis @amalinaahmd yang membahasakan dirinya Mel.

CWmYxrrUEAAuAmr.jpg

Reply

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close