no comments

Foto Orang Kenamaan Malaysia Yang Hidup seperti Orang Biasa. Foto Terakhir Sungguh Tak Disangka

Apabila menjadi orang kenamaan sudah tentu gaya hidupnya tidak sama dengan orang kebiasaan. Mungkin itu yang ramai rakyat Malaysis sangkakan.

Majoriti menganggap apabila mereka “terkenal” atau menjadi golongan VVIP kehidupannya tidak sama seperti rakyat biasa. Anda mungkin silap kerana di bawah ini ada beberapa keping foto orang kenamaan negara Malaysia yang sangat jarang kita lihat dan didedahkan secara umum.

Umum mengetahui tokoh-tokoh ini sangatlah disayangi oleh rakyat jelata dan sehingga sekarang mereka masih kekal memegang tampuk kepimpinan negara Malaysia. Berikut di bawah adalah beberapa keping gambar.

1. Dato’ Sri Adnan Bin Yaakob. – Menteri Besar Pahang.Foto Orang Kenamaan Negara Kita Yang Hidup Seperti Biasa...Foto Terakhir Sungguh Tak Sangka..

Dato’ Sri Adnan Bin Yaakob kelihatan santai berbasikal, sebagai seorang Menteri Besar perlu juga ambil angin dan menjaga kesihatan. Sememangnya aktiviti berbasikal menyihatkan jantung.

Pasti polis trafik tu terkejut bila dia toleh sebenarnya seorang menteri besar.

 

2. Dato’ Sri Shahidan Kassim – Menteri Di Jabatan Perdana Menteri.

Foto Orang Kenamaan Negara Kita Yang Hidup Seperti Biasa...Foto Terakhir Sungguh Tak Sangka..

Bekas Menteri Besar Perlis ini, seperti sedang menyapu sampah. Persekitaran yang kotor tidak baik untuk pemandangan lebih-lebih lagi untuk kesihatan, dan paling penting penjagaan kebersihan mencerminkan peribadi seseorang.

 

3. Datuk Seri Diraja Dr. Zambr Abdul Kadir – Menteri Besar Perak.Foto Orang Kenamaan Negara Kita Yang Hidup Seperti Biasa...Foto Terakhir Sungguh Tak Sangka..Kenangan semasa hidup di kampung semestinya jadi kenangan terindah bagi sesiapa sahaja yang pernah mengalaminya. Kelihatan Datuk Zambry tersenyum riang mungkin teringat zaman kanak-kanaknya dahulu.

 

4. Datin Seri Rosmah Mansor – Isteri Perdana Menteri Malaysia.

Foto Orang Kenamaan Negara Kita Yang Hidup Seperti Biasa...Foto Terakhir Sungguh Tak Sangka..

Mungkin ketika bersekolah dahulu Datin pergi sekolah  menaiki bas sekolah kuning seperti gambar ini. Syabas Datin biar dah jadi isteri kenamaan tapi masih teringat bas sekolah kuning macam budak-budak sekolah dulu.

Komen anda sebagai rakyat Malaysia siapakah paling zuhud antara keempat-empat orang kenamaan ini? Bagi admin yang terakhir ini adalah yang paling zuhud.

Reply