no comments

Bukan Senang Nak Dapat Mak Mertua Macam Ni… Siap Cium Tangan Menantu

Pertun4ngan merupakan satu fasa sebelum melangkah ke gerbang perkahwinan. Dalam m4syarakat Melayu, bertunang itu adalah simb0lik bahawa gadis tersebut sudah mempunyai bakal suami dan akan berk4hwin tidak lama lagi.

Bertunang juga boleh di4nggap sebagai proses perkenalan antara lelaki dan perempuan. 0leh sebab itu bertunang sangat disarankan oleh setiap pasangan yang ingin ke fasa berumah tangg4.

Sel4in sudah mengenali sepenuhnya pasangan yang ingin dinikahi, mendapat b@kal keluarga mertua yang baik dan menyayangi juga adalah satu rezeki yang tidak semua orang dapat.

Bakal Mertua Yang Cium Tangan

Menerusi satu vide0 tul@r di media sosial berkenaan majlis pertunang@n, se0rang ibu dilihat begitu gembira apabila dapat menyarungkan cincin di tangan pilihan hati anak terun@nya. Video tersebut kelihatan begitu ikhlas kerana ibu pemuda tersebut secara sp0ntan mencium tangan tunang anaknya. Muat naik yang dilakukan oleh Salmann Adnan ini telah mendapat perhatian banyak pihak ek0ran reaksi spontan ibunya yang ternampak sangat gembira dan menerima pilihan hatinya.
Bukan senang dapat mak mertua macam ni!
Muat naik tersebut telah dikongsikan semula oleh laman Facebook Vir@l Media J0hor dan mendapat perhatian daripada ramai pengguna kerana berasa begitu terharu atas penerimaan bakal ibu mertua hingga mencium tangan gadis itu.
Comel sangat mereka ni!
Sehubungan dengan hal tersebut, rata-rata warg4net telah meninggalkan komen positif diatas tindakan spontan ibu kepada Salman itu.
Sebah@gian daripada mereka juga berharap agar dikurniakan keluarga mertua yang sangat menerima kehadiran menantu dan menz4hirkan rasa sayang sama seperti an4k sendiri.

Comel Sangat Mereka Ni
Sehubungan dengan hal tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen positif diatas tindakan spontan ibu kepada Salman itu.

Sebahagian daripada mereka juga berharap agar dikurniakan keluarga mertua yang sangat menerima kehadiran menantu dan menzahirkan rasa sayang sama seperti anak sendiri.


Ser0nok tengok saling meraikan antara satu sama lain.

Menantu dan mertua best!

Masih ada lagi mertua yang baik.

Sumber Instagram: Salman Adnan

Reply