no comments

Live Keputusan JDT FC vs Boeung Ket Angkor FC 19.4.2017 AFC

JDT FC vs Boeung Ket Angkor FCLive Keputusan JDT FC vs Boeung Ket Angkor FC 19.4.2017 AFC

JDT FC vs Boeung Ket Angkor FC. Hari ini 19 April 2017 kelab bola sepak dari Malaysia iaitu Johor Darul Takzim FC (JDT FC) sekali lagi akan bertemu dengan kelab dari Kemboja iaitu Boeung Ket Angkor FC dalam perlawanan timbal balik peringkat kumpulan F, AFC Cup 2017.

Perlawanan ini akan bersiaran secara langsung pada pukul 7.00 petang waktu Malaysia. Johor Darul Takzim FC (JDT FC) kali ini bertandang ke Kemboja bagi meneruskan persaingan dalam AFC 2017.

Boeung Ket Angkor FC dipilih sebagai tuan rumah dalam perlawanan AFC Cup 19 April 2017. Jika sebelum ini Johor Darul Takzim FC menang dalam perlawanan pertama yang berlangsung di  Stadium Tan Sri Hassan Yunos, 21 Februari lalu, namun itu adalah cerita lama.

Hari ini JDT harus memulakan misi baru untuk mengalahkan Boeung Ket Angkor FC yang dilihat mempunyai kelebihan bermain di halaman sendiri. Ianya bukan sesuatu tugas yang mudah untuk digalas oleh jurulatih JDT iaitu Benjamin Mora.

Walaupun JDT memfokuskan kemenangan dalam perlawanan kali ini, tetapi keputusan perlawanan bukanlah sesuatu yang boleh dicapai tanpa strategi yang terbaik. Adat perlawanan ada yang menang dan ada yang kalah. Keputusan perlawanan adalah sesuatu yang subjektif dan sukar untuk dijangka.

Apa-apa pun kita sebagai penyokong haruslah memberikan sokongan 100% kepada skuad Harimau Selatan pada petang ini. Saksikan perlawanan ini secara live.

Tonton Online Live Streaming JDT vs Boeung Ket Angkor 19.4.2017

Bertempat di Stadium Nasional Olimpik Phnom Penh, Kemboja petang ini, saksikan perlawanan JDT vs Boeung Ket Angkor secara LIVE pada pautan di bawah ini:

  1. KLIK SINI
  2. Pautan LINK
  3. KLIK SINI

Info Perlawanan JDT FC vs Boeung Ket Angkor FC 19.4.2017 AFC

  • LIVE Saluran:  Astro Sport 812
  • Masa: 7.00pm (Waktu Malaysia)
  • Tempat: Stadium Nasional Olimpik Phnom Penh, Kemboja

Keputusan JDT vs Boeung Ket Angkor FC 19 April 2017

Keputusan perlawanan ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Untuk melihat keputusan secara live perlawanan  sila “bookmark” halaman ini.

JDT FC 00 Boeung Ket Angkor FC

(*perlawanan belum bermula)

Reply